06-20-488-40-45 | info@lufiverzum.hu 

2012 óta állunk a partyzók szolgálatában!

Üzletünk nyitvatartása: V, H: Zárva | K, Sz: 10:00-17:00 | Cs, P: 10:00-18:00 | Szom:10:00-13:00

06-20-488-40-45 | info@lufiverzum.hu 

2012 óta állunk a partyzók szolgálatában!

Üzletünk nyitvatartása: V, H: Zárva | K, Sz: 10:00-17:00 | Cs, P: 10:00-18:00 | Szom:10:00-13:00

Rólunk és a lufi boltról

Lufiverzum – A hiányzó plusz: léggömb dekoráció minden alkalomra!

For English info, click here!

Engedd meg, hogy rövid ismertetőnkön keresztül bemutassuk cégünket, valamint hozzásegítsük Téged és vállalkozásodat egy olyan pluszhoz, amivel kiemelkedhetsz versenytársai közül!

A Lufiverzum.hu 2012-ben alakult.

lufiverzum.hu azért jött létre, hogy minden igényt kielégítő, színvonalas választékkal szolgálja ki a héliumos lufira vagy a ma annyira menő insta és printerest dekorációkra vágyókat! Akár saját szervezésű vagy meglepetés bulit szervezel, segítünk a lufi csokrok tervezésben.

Céges rendezvényekre elegáns vagy épp extra ütős léggömb dekoráció szeretnél?

Segítünk, hogy sikered legyen! Itt nézheted meg munkáinkat.

referenciák instagram       facebook lufiverzum

Üzletünk Budapesten a XIII. kerületben találhatóahol előzetes rendelés nélkül is tudsz vásárolni, nem kell mást tenned, csak bejönnöd hozzánk a boltba.

Címünk : 1139 Budapest, Petneházy utca 26. (Petneházy és a Röppentyű utca sarkán).

Webáruházunkban is leadhatod a rendelésed és átveheted személyesen vagy kiszállitjuk az ünnepeltnek.

orgnikus lufidekoráció

Budapest bármely pontján és az ország egész területén biztosítani tudjuk a magas színvonalú léggömb dekorációt ügyfeleinknek. Manapság nagyon népszerűek a fent látható organic dekorációk, hosszan tartó, színre, méretre, alakra variálható.

Legyen szó akár üzleti, tömeg- vagy magánjellegű eseményről, kreatív és ügyfél centrikus csapatunk segítséget nyújt a tervezéstől a kivitelezésig, helyszíni igényfelméréstől a kiszállításon át rugalmas lehetőségekkel állunk megrendelőink rendelkezésére.

Több neves multinacionális cég, reklám- és rendezvényszervező iroda, étterem, iskola és hotel tartozik már visszatérő megrendelőink körébe, akik felismerték, hogy az a plusz figyelmesség, amit ügyfeleik, vendégeik felé tanúsítanak, hatalmas és tartós előnyhöz juttatja őket a későbbiekben, mind visszatérés, mind pedig továbbajánlás terén. Akár partnertalálkozóról, konferenciáról, bolt megnyitóról, esküvőről, születésnapról, vagy csak apró figyelmességről van szó, a léggömb dekoráció mindig megfelelő választás. Egy olyan beépíthető show elem, amely nagy reklámértéket képvisel és kortól, nemtől függetlenül mindig sikert arat.

Reklám léggömbök szitázásával is foglalkozunk, hiszen az egyedileg logózott lufik napjainkban szinte kihagyhatatlan kellékei a rendezvényeknek - legyenek azok levegővel vagy héliummal töltött dekorációk. A logózott léggömb látványos reklámhordozó, kitűnő szóróanyag vagy repi ajándék.

Amennyiben Neked is fontos, hogy egy olyan pluszt nyújts, ami maradandó és minden esetben pozitív nyomot hagy vendégeidben, kérjük, egy levélben jelezd igényed, hogy kollégánk felvehesse Veled a kapcsolatot és személyre szabott ötletekkel, ajánlatokkal segíthessünk megerősíteni piaci pozíciódat!

Örömmel töltene el bennünket, ha cégedet a Lufiverzum Kft. ügyfelei között üdvözölhetnénk.

Bízva a jövőbeni sikeres együttműködésben.

Kiváló minőségű léggömbökkel és party kellékekkel segítsen az ötlettől a megvalósításig. Ezzel mosolyt csalni mindenki arcára és emlékezetesebbé tenni a fontos alkalmakat! 

FIGYELEM, a túlzott hélium fogyasztás fulladással járhat!

Hélium töltés árak: https://lufiverzum.hu/heliumos-toltes-leggombbe

Előzetes egyeztetés alapján lehetőség van a kész dekoráció (pl.: héliumos luficsokor, lufivirág, lufi figurák stb.) elvitelére illetve helyszínre szállítására is!

A Lufiverzumnál a határ a csillagos ég, ne félj lufiba önteni a vágyaid!

Ha kérdésed, megvalósítandó ötleted van, írd meg nekünk: info@lufiverzum.hu

gyakori kérdések

Miért remek ajándék a lufi?

  • 1. Mert a lufit kortól, nemtől, vallástól függetlenül Mindenki szereti! – Tény: a gyerekek imádják, a fiatalok élvezik és még az idősebbek is eljátszanak vele!
  • 2. Mert bármilyen eseményt feldob - ha már csak egy kis plusz hiányzik, hogy minden tökéletes (vagy még annál is jobb) legyen, a lufi maga a jókedv-generátor!
  • 3. Minden alkalomra kiváló dekorációs eszköz – az elegáns metál, vagy mintás lufiktól a bohókás színkavalkádon át már néhány lufival feldobhatod az eseményt!
  • 4. Mennyiségtől függetlenül örömet szerezhetsz vele – akár egy színpompás lufi-csokorral halmozod el, akár magában egy nagyobb fólia lufit adsz, vagy kötsz ajándékcsokrodhoz, nyert ügyed van!
  • 5. Ha semmi ötleted nincs, mit adj ajándékba - lufival még azt is meglepheted, akinek „már mindene van”!
  • 6. A héliummal töltött lufi mind dísznek, mind pedig felszabadult bolondozás kellékének kitűnő választás.
  • 7. Minőségi léggömbjeink lebegési ideje több nap, esetenként akár 2 hét is!
  • 8. Vidám és vicces szakasza egy bulinak a héliumos lufi szívás – átmeneti cincogó hangszínt okoz, már fejenként egy lufival garantált a nevetőgörcs!

qualatex heliumos leggomb logoGumi- és fólia lufik forgalmazásával, szezonális parti- és papír dekorációs termékek, dekorációs kiegészítők értékesítésével és kiszállításával, léggömbök feliratozásával és egyéni- vagy céges rendezvények dekorációjával foglalkozunk.

Kínálatunkban megtalálhatóak a születésnapi-, gyermek- és felnőtt partikhoz, lány- illetve legénybúcsúkhoz, esküvőkhöz, ünnepekhez tartozó termékek is.
Kizárólag kiváló minőségű, bevizsgált, magyarországi forgalomba hozatalra alkalmas termékekkel dolgozunk!
Fő márkánk, a Qualatex, ez az amerikai latex léggömb 100%-osan környezetbarát, ugyanannyi idő alatt bomlik le, mint egy tölgyfalevél!

Maya & Gergő